Hvis du gerne vil have en bedre trådløs netværksforbindelse i hjemmet, så har du brug for en god trådløs router. Når du kører tunge datamængder ved eksempelvis gaming eller streaming tager det hårdt på din forbindelse, og det er derfor vigtigt at have udstyret i orden. Det er vigtigt, når du overvejer købet af din nye router, hvor stort et areal den skal kunne dække. Det er derfor ikke kun nok at købe en stor internetpakke fra din udbyder – hardwaren, der sender signalet, skal også have en god kvalitet, så den kan fordele signalet på bedste vis. Vi har trådløse routere fra forskellige brands her på siden. Find den router der bedst dækker dine behov.

Se alt vores udstyr til netværk til hjemmet her.

En god trådløs router giver dig mulighed for at være online med mange forskellige enheder på én gang. Det trådløse netværk kan desuden give dig en større frihed i hjemmet end eksempelvis et kablet netværk. For at sikre, at stabiliteten bliver så god som mulig kan det være en god idé at ændre kanalen, som netværket sendes via, til den kanal hvor den giver det bedste resultat. Et andet fif kan være at ændre placeringen på routeren – for at få det bedste resultat kan det være en god idé at placere routeren højt end lavt. Du skal tænke på, at det trådløse netværk bruger et signal, der kan minde om et radiosignal. Derfor er routerens signal også modtagelig overfor andre signaler, hvorfor det er godt at have den placeret for sig selv.

Med en ny router er det vigtigt, at du sikrer dig en god sikkerhed, så det er sværere for fremmede at bruge dit netværk. Derfor anbefaler vi, at du opretter en trådløs sikkerhed, altså en kryptering, så netværket kun kan benyttes gennem en adgangskode.