I en server, både stationær eller bærbar computer, findes et bundkort – et motherboard på engelsk. Dets funktion er, at få alle computerens forskellige elementer til at fungere i samspil, og det spiller derfor en vigtig rolle i computeren. Det kan især være nødvendigt at opgradere sit bundkort, hvis computeren benyttes til gaming eller andre store opgaver. Vi har derfor samlet et stort udvalg af forskellige bundkort her på siden, som kommer i mange forskellige prisklasser. I bundkortet skal der indsættes en processor, som i nogle modeller også kan være indbygget (ved disse kan de dog ikke senere opgraderes).

*Her på siden vises kun et udvalg af vores bundkort. Hvis du ønsker et andet specifikt bundkort, så er du velkommen til at skrive til os – alle kort kan skaffes.

Udsolgt
0 anmeldelser
1.195,00  m/Moms
( 956,00  u/Moms )
0 anmeldelser
599,00  m/Moms
( 479,20  u/Moms )

Flere processorer er begyndt at have indbygget grafikkort, men disse er oftest ikke stærke nok til at køre spil og andre mere krævende opgaver. Hvis din PC benyttes til gaming kan du derfor overveje at tage et kig forbi vores grafikkort, så du opnår en bedre virkning.

Det er vigtigt, at du vælger det rette bundkort for den bedste computeroplevelse. Hvis du er i tvivl om hvilken type af bundkort du skal bruge, så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på rette vej.