Til tider kan det ske, at dine komponenter har brug for mere strøm end din computer kan tilbyde dem og den vil derfor ikke fungere helt optimalt. I dette tilfælde kan det være et godt valg at anskaffe sig med ekstra strømforsyning til PC, som du kan finde her på siden. Du kan gennem disse beskytte komponenterne mod ujævn strømforsyning, som sker, når PC’en ikke kan tilbyde nok og lige strøm til alle dine komponenter. Når du tilfører mere strøm til computeren med en af disse strømforsyninger, så vil din computer blive mere stille og dermed arbejde med en højere effektivitet.

Strømforsyningerne hører under vores kategori af hardware, hvor vi har samlet alt det, som du kan forestille dig at opgradere din computer med. Tag blandt andet også et kig på vores skærme og bundkort.

0 anmeldelser
495,00  m/Moms
( 396,00  u/Moms )
0 anmeldelser
1.299,00  m/Moms
( 1.039,20  u/Moms )

På de enkelte produkter kan du læse meget mere om de enkelte modeller, hvor du eksempelvis kan se størrelserne og læse mere om støjniveauet, som strømforsyningen har. Du kan også læse om antal watt, som modellen tilbyder, da du oftest vil vælge din nye strømforsyning ud fra dette og alt efter hvor mange watt din computer skal bruge for at fungere optimalt. Vores priser er altid konkurrencedygtige! Se udvalget her på siden og find den rette model, som passer perfekt til din computer og dine behov.