Hos Dalgaard-IT tilbyder vi professionel hjælp til PC reparation og opgradering af computere, når uheldet er ude. Vi har over 20 års erfaring med reparation af computere, både stationære og bærbare, og vi kan derfor hjælpe dig med ethvert problem, der skulle opstå. Vi tilbyder eksempelvis nye skærme til din bærbar, hvis den er gået i stykker, kloning af computere, fejlfinding af PC’er og andre opgraderinger. Du kan altid kontakte os med spørgsmål, så vi kan hjælpe dig på bedste vis – også hvis det er i forhold til generel hjælp til din computer!

Når uheldet er ude, så står vi altid til rådighed for at hjælpe dig.

0 anmeldelser
1.295,00  m/Moms
( 1.036,00  u/Moms )
0 anmeldelser
295,00  m/Moms
( 236,00  u/Moms )
0 anmeldelser
795,00  m/Moms
( 636,00  u/Moms )
0 anmeldelser
995,00  m/Moms
( 796,00  u/Moms )
0 anmeldelser
Fra: OEM
460,00  m/Moms
( 368,00  u/Moms )
0 anmeldelser
495,00  m/Moms
( 396,00  u/Moms )
0 anmeldelser
795,00  m/Moms
( 636,00  u/Moms )
0 anmeldelser
395,00  m/Moms
( 316,00  u/Moms )

Reparation af computer og PC

Der kan være mange forskellige ting galt med både din stationære computer og bærbare computere. Problemerne sidder oftest i computerens batterier, harddiske eller anden hardware, men computere er komplekse maskiner, og problemet kan derfor ligge mange forskellige steder. Igennem de mange år vi har arbejdet med computere, er vi stødt på en lang række forskellige problemer, og vi har derfor den fornødne erfaring til at hjælpe med rigtig mange gængse problemer, der opstår inden for computer reparation.

Vælger du os til at udføre pc reparation for dig, vil du altid få en pris, inden der skiftes moduler ud. Der er ingen pludselige regninger her.

Opgradering af computer

Ud over reparation af PC, kan vi som du kan se her på siden også hjælpe dig med opgradering af din computer. En af de mest tilgængelige måder at opgradere computeren på, som vi oftest hjælper vores kunder med, er at opgradere RAM eller harddisken på computeren. Begge disse ting er relevante for alle typer PC, uanset om det er en almindelige stationær PC eller en gamer bærbar.

Uanset hvilke ønsker du har til opgraderingen, så kontakt os allerede nu, så vi kan hjælpe dig på rette vej.

Hurtig reparation af PC

Vi sørger altid for at arbejde så hurtigt som muligt på computerens problem, så du ikke skal undvære din computer alt for længe!
Vi har indlevering af computere i vores butik i Holbæk, hvor vores butik også er placeret. I butikken kan du desuden købe computere, hardware og forbrugsstoffer – alt dette kan du også finde online her på siden til rigtig gode priser. Reparation af computer eller en opgradering - vi klarer det hele.