Vi har samlet et udvalg af højttalere og headsets her på siden – alle produkterne er af høj kvalitet, som giver dig den bedste lydoplevelse. Vores produkter er specielt udvalgt til at give en god spiloplevelse og de er derfor ideelle til gaming. Du kan finde vores headsets her og vores højttalere her.

Højttalerne er fra mærker som Logitech, Sandberg og Edifier. Mange af vores produkter kommer i sæt, så du får en endnu bedre lydoplevelse. Højttalerne kan, som nævnt, bruges til din computer, men også til TV og andre lydkilder. Alle vores udvalgte designs er enkle og stilrene, så de passer ind i ethvert hjem.

Vores headset udvalg indeholder også brandet Logitech, men også blandt andet klassiske Philips. Mange af modellerne har mikrofon og den anbefalede brug er til computer – dette betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan bruge høretelefonerne til andre kilder. Uanset om du skal bruge nye højttalere eller et nyt headset, så kan du finde dem i vores udvalg her.  

-8%
0 anmeldelser
175,00  m/Moms
( 140,00  u/Moms )
190,00  m/Moms
Du sparer: 15,00

Er du på udkig efter andet hardware, så tag et kig på resten af vores udvalg. I udvalget kan du blandt andet finde både grafikkort, harddiske og kabler. Vi har samlet alle disse elementer, så du nemt kan finde alt dit IT-udstyr på ét sted. Vi samler alle vores produkter efter en høj kvalitetsstandard, så du får de bedste produkter. Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi på bedste vis hjælpe dig – service er en topprioritet hos Dalgaard-IT.