Et nyt lydkort giver dig en bedre lyd i din computer. Med det rette lydkort til gaming kan du nemmere træde ind i spilverdenen. Uanset hvilken type lydkort du er på udkig efter, så tag et kig på denne side, hvor du kan finde lydkort og dermed opnå ny lyd i en helt særlig klasse. De fleste lydkort i nyere tid kommer enten som 5.1 eller 7.1 surround sound, som du også kan finde her på siden – alt dette kan du læse meget mere om på det enkelte produkt. Udover lydkort kan du her på siden også finde mikrofoner til PC’er, som du kan bruge til både Skype, streaming og gaming.  

Vi har generelt et stort udvalg af hardware, som du kan shoppe på vores hjemmeside. Alt dette kan hjælpe dig med at opgradere din computer efter dine behov.  

Hvis du ikke har specifikke krav til lydkvaliteten, så vil det medfølgende lydkort på bundkortet i de fleste tilfælde være nok. Det er ikke alle bundkort, der har et indbygget lydkort, men det bliver mere og mere almindeligt i nye computere. Dette betyder også, at lydkvaliteten generelt er blevet bedre i PC’er, men derfor kan du stadig få stor glæde af at opgradere lydkortet, hvis du værdsætter en god lydkvalitet – dette kan eksempelvis også forbedre din oplevelse, hvis du gamer. Mange modeller af mikrofoner til PC’er er fremstillet med Jack eller Minijack. Som med lydkortet, så er det de færreste indbyggede mikrofoner, der kommer i den højeste kvalitet og derfor kan en ny mikrofon også gøre meget for dig, hvis du ønsker denne høje lydkvalitet. Priserne behøves ikke at være super høje, for at du kan opleve en forbedret kvalitet. Tag et kig på siden og se vores udvalg af lydkort og mikrofoner.