Enhver computer kommer i dag med en indbygget SSD disk. En SSD disk er en udgave af en klassisk mekanisk harddisk (HDD) og har nogle helt andre fordele. SSD står for Solid State Drive. Fordelene ved en SSD harddisk er, at den ikke har nogle bevægelige dele og derfor er disse modeller også mere modstandsdygtige over for stød – desuden er de meget hurtigere end de klassiske modeller. Som med så mange andre hardware komponenter er der en del ting, som du skal overveje før du køber din nye harddisk. For at få den bedste performance, så skal du gå efter en SSD disk, som du kan finde her på siden. Desuden er de oplagte til bærbare computere, da de som sagt er mindre en andre harddiske.

0 anmeldelser
290,00  m/Moms
( 232,00  u/Moms )
0 anmeldelser
165,00  m/Moms
( 132,00  u/Moms )

Vi har mange forskellige størrelser her i vores udvalg, så du skal også vælge din nye SSD harddisk efter hvad du har brug for. Vi har modeller lige fra 120 GB til 500 GB. Desuden forhandler vi flere forskellige brands, men størstedelen af vores modeller kommer fra det velkendte brand Samsung – vi forhandler også KingFast, hvis du foretrækker dette brand. Priserne varierer desuden, så vi har noget til enhver smag i udvalget. Hvis du er i tvivl om hvilken model du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte os for vejledning.

Fordelene ved en SSD disk er, at den kan håndtere mange forskellige forespørgsler på samme tid og den skal ikke defragmenteres, da den ikke spreder data’en. Som sagt har den ingen bevægelige dele, så derfor larmer den ikke så meget som andre dele – dette medfører også, at den bruger mindre strøm. Se hele vores udvalg her på siden og find den model der passer til dine behov.