Hos Dalgaard-IT finder du et udvalg af M.2 NVMe SSD harddiske fra brands som Samsung, Kingston og Corsair. Uanset om du skal opgradere fra en gammel HDD til SSD, eller om du blot ønsker at udvide din eksisterende lagerplads, så finder du et passende produkt hos os.

Harddisken i din computer bestemmer ikke blot, hvor meget lagerplads din computer har, men har også stor betydning for hvor hurtigt data kan overføres, og hvor hurtigt programmer på computeren kan tænke og reagere. Der er altså meget at hente ved at få opgraderet sin harddisk.

Se vores udvalg herunder.

0 anmeldelser
350,00  m/Moms
( 280,00  u/Moms )
Udsolgt
-1%
0 anmeldelser
395,00  m/Moms
( 316,00  u/Moms )
399,00  m/Moms
Du sparer: 4,00
0 anmeldelser
995,00  m/Moms
( 796,00  u/Moms )
0 anmeldelser
495,00  m/Moms
( 396,00  u/Moms )
0 anmeldelser
995,00  m/Moms
( 796,00  u/Moms )
0 anmeldelser
1.090,00  m/Moms
( 872,00  u/Moms )

Opgrader din PC med en NVMe SSD harddisk

Hvis du ikke allerede er skiftet over, så bør du overveje at få det gjort. NVMe er en forkortelse af “Non-Volatilve Memory Express” og er en standard, som kan bruge PCI Express-teknologi til overførsel af data. Dette gør det til en direkte opgradering i forhold til den gamle SATA protokol, der anvendes af ældre harddiske.

Den største fordel ved at skifte til en M.2 NVMe harddisk er, at data overføres meget hurtigere på din PC. SATA 3.0 protokollen har en teoretisk maks overførselshastighed på 6 gbit/s, mens den mest udbredte PCI Express protokol har en teoretisk maks overførselshastighed på hele 15,75 gbit/s - altså mere end det dobbelte.

Denne ekstra hastighed betyder, at du vil opleve at din PC starter hurtigere, dine programmer (specielt normalt tunge programmer) kører hurtigere, og er du gamer, kan du forvente, at en NVMe SSD vil forkorte din tid på loading skærme betydeligt.

M.2 NVMe SSD er mindre, mere stille og mere økonomiske

Ud over stigningen i hastighed, som vil gøre din PC bedre at arbejde med, så har NVMe SSD harddiske også en række andre fordele. For det første er de typisk væsentligt mindre end ældre harddiske (under en tomme kontra de klassiske gamle 2,5 og 3,5 tommer tykke harddiske), hvilket gør det muligt at tilføje flere komponenter til PC’en eller blot gøre den mindre.

Herudover larmer SSD harddiske ikke så meget, da der ikke er nogle dele af harddiske, der bevæger sig. De fleste kender nok lyden af en harddisk, der starter op - og denne lyd vil du slippe for med en M.2 NVMe SSD harddisk. Af samme årsag anvender de også mindre strøm end de ældre harddiske.

Vær sikker på, at dit bundkort har M.2 stik

Inden du beslutter dig for at købe en M.2 NVMe SSD harddisk, skal du selvfølgelig være sikker på, at dit bundkort er kompatibelt. Langt de fleste nyere bundkort, både til stationære og bærbare computere, har i dag et M.2 stik som harddisken kan tilsluttes, men det er ikke sikkert, at ældre bundkort har det. Sørg altid for at undersøge, om dit bundkort er kompatibelt - ellers er det måske ved at være tid til at opgradere til et nyt bundkort.