Hvis du oplever, at du tit mangler plads på din computer, men ikke har pladsen eller kendskabet til at installere yderligere harddiske, så kan en ekstern harddisk være den rigtige løsning for dig.

Hos Dalgaard-IT finder du et udvalg af eksterne harddiske i forskellige størrelser, fra 256 GB og op til flere TB, så du kan vælge den størrelse, der passer til dit behov.

Se vores udvalg herunder.

0 anmeldelser
990,00  m/Moms
( 792,00  u/Moms )
0 anmeldelser
395,00  m/Moms
( 316,00  u/Moms )
0 anmeldelser
595,00  m/Moms
( 476,00  u/Moms )
0 anmeldelser
2.190,00  m/Moms
( 1.752,00  u/Moms )

Eksterne harddiske lader dig tage dine data med dig

Der er flere fordele ved at have en ekstern harddisk i kombination med din interne harddisk. Den største fordel er selvfølgelig, at det giver dig mere lagerplads. De fleste nyere computere har harddiske på mellem 250 GB og 1 TB, hvilket er fint til almen brug - men har du f.eks. mange videofiler, film, spil eller andet, så er pladsen hurtigt brugt. Her kan en ekstern harddisk give dig den ekstra plads, du mangler.

En anden fordel er, at du kan tage dine data med dig rundt. Fordi harddisken er ekstern, kan du bruge den til at overføre filer, som fylder mere end der normalt er plads til på et almindeligt USB flashdrev.

Brug din eksterne harddisk som backup

Ud over ekstra lagerplads, kan du også bruge din eksterne harddisk som backup for at sikre dine filer i tilfælde af uforudsete problemer. Ved at tage en kopi af dine filer og gemme dem på din eksterne harddisk, kan du nemmere gendanne din computer hvis uheldet skulle være ude. Computer vira, væske eller en tur på gulvet kan alle være skadende for en harddisk.

Vi gemmer i dag en lang række ting på vores PC’er, fra minder i form af billeder, indstillinger, spil etc. - og bruger du din PC i forbindelse med arbejdet, så ligger der formentlig også en række vigtige dokumenter. Her er den eksterne harddisk et godt alternativ til den digitale backup.

Giv din Gamer PC ekstra plads til spil

Moderne PC spil kommer hurtigt op at fylde 50 GB hvis ikke mere, og der kommer en 250 GB harddisk meget hurtigt til kort, specielt hvis du er en mere gedigen gamer. Med en ekstern harddisk giver du dig selv mulighed for at have flere spil installeret på samme tid, så du ikke løbende er nødt til at afinstallere spillene for at frigøre plads.

Vær dog opmærksom på, at hvis din primære tanke med den eksterne harddisk er at bruge den til gaming, så skal du gå efter en harddisk med USB-C eller Thunderbolt forbindelse. USB Type-A forbindelser er langsomme til at overføre data, og du vil derfor komme til at opleve lange load-tider og lag, hvis spillet er gemt på den eksterne harddisk. Det vil en USB-C forbindelse hjælpe med.