Hos Dalgaard-IT har vi et bredt udvalg af printere til mange forskellige behov. I udvalget finder du blandt andet både laserprintere og den almindelige blækprinter. Valget af printer kommer meget an på i hvilken grad du skal bruge din nye printer og hvilke behov du har til den. Alle printerne er af høj kvalitet og kommer fra kvalitetsproducenter som både Epson og Brother. 

0 anmeldelser
Fra: Epson
695,00  m/Moms
( 556,00  u/Moms )
0 anmeldelser
Fra: HP
2.595,00  m/Moms
( 2.076,00  u/Moms )

I dag er mange processer blevet optimeret, så de findes online eller digitalt. Dette er dog ikke ensbetydende med, at dokumenter ikke skal printes og dokumenter scannes ind på computeren. Det kan give en god orden og et godt overblik med udprintede dokumenter både i hjemmet eller på arbejdspladsen i eksempelvis møder. Uanset om du skal bruge printeren privat eller arbejdsrelateret, så finder du en printer her i udvalget, der kan dække dine behov. I begge tilfælde er det at foretrække at have egen printer til rådighed frem for at skulle finde dem på offentlige steder, hvor de tilbydes i begrænsede mængder. Det klassiske spørgsmål i valget på printeren er hvorvidt valget skal falde på en laserprinter eller en blækprinter. Skal du bruge printeren i hjemmet til almindelige dokumenter og billeder, så er en klassisk blækprinter god til dine behov. Laserprinteren foretrækkes oftest i virksomheder, da printet sker hurtigere, hvilket kan være en fordel, hvis der printes mange dokumenter. Du kan læse mere om de forskellige kategorier på deres egen side og det enkelte produkt har også en uddybende beskrivelse på deres side.  

 

Det er umuligt at opdatere med alle de nye printere så brug "kontakt os" for oven hvis du skal bruge et tilbud på en ny printer.