På denne side finder du vores samlede udvalg af laserprintere. Disse er en af vores printertyper – vores blækprintere kan du finde her. Lasertoneren består ikke som blækpatroner af flydende blæk, men derimod af blæk i en pulverform. Det påføres derfor også anderledes til papiret, og farver i høj grad mere end den almindelige blæk gør.

0 anmeldelser
Fra: HP
2.595,00  m/Moms
( 2.076,00  u/Moms )

Mange spørger: Hvordan virker en laserprinter og hvad er en laserprinter?

En lasertoner overfører blækket, pulveret, til en rulle der så overfører farven til papiret gennem en elektrisk ladning. Trykket skabes derfor gennem den varmeudvikling, som den elektriske ladning skaber. En laserprinter kan derfor på grund af varmen ikke benytte fotopapir, da varmen ødelægger papiret. Hvis du skal benytte fotopapir må du derfor bruge en almindelig blækprinter. I dag bruger de fleste kopimaskiner laser, da print processen er meget hurtigere på disse. Teknologien bag sørger for, at papiret hurtigt får det ønskede print, og det kan derfor være en fordel at have en laserprinter i eksempelvis virksomheder, hvor printet gerne må foretages så hurtigt som muligt.

En anden fordel ved laserprinteren er, at den har en væsentlig højere kapacitet, da den kan printe helt op til 3000 enheder, som er væsentligt højere end en blækprinter. Du skal derfor ikke skifte din lasertoner så ofte som en blækpatron. Tag et kig rundt på vores forskellige modeller og find den variant, der har de rette egenskaber til de behov, som du har til printeren.

Der er selvfølgelig også fordele ved blækprinteren og dem kan du læse meget mere om på vores kategoriside for disse her.