En blækprinter hører til i ethvert hjem. Det er ærgerligt at stå og mangle den i situationer, hvor du gerne vil printe, så uanset om du printer hver uge eller kun et par gange om året, så anbefaler vi, at du har en blækprinter til rådighed. Da print forbruget er meget forskellige fra person til person har vi også mange forskellige varianter, så du kan finde en model, der passer til dine behov. Derfor findes vores printere også i forskellige prisklasser, så du kan finde rette printer til den rette pris.

0 anmeldelser
Fra: Epson
695,00  m/Moms
( 556,00  u/Moms )

Vi anbefaler, når du køber din nye printer, at du overvejer i hvilket omfang du skal bruge printeren, samt følgende. For det første om du har brug for at kunne fllytte din printer nemt og hurtigt – i så fald vil vi anbefale, at du holder udkig efter en trådløs printer, så du ikke skal tænke på ledningerne, når du skal printe. For det andet, hvis du i høj grad benytter dig af printere, så kan det være en god idé at vælge en med flere funktioner. Vælg eksempelvis en printer, der også kan scanne. Det er desuden altid en fordel at vælge en forholdsvis lille printer, hvis den skal stå i dit hjem, så den ikke optager unødvendig plads.

Hvad er forskellen på en blækprinter og en laserprinter?

Hvad end du er til en blækprinter eller en laserprinter afhænger i høj grad af det behov du har til printeren. Forskellen på de to printertyper er ikke så alment kendt. Den almindelige tankegang går på, at laserprinteren overordnet printer hurtigere end den almindelige blækprinter, og at det er det. Dog er det ikke den eneste forskel. Forskellen findes i lige så høj grad i de funktioner, som printeren har og hvilke egenskaber der træder mest igennem. En blækprinter bruger selvfølgelig blækpatroner. Disse indeholder flydende blæk, som gennem dyser bliver tilført papiret.

Det er desuden kun en blækprinter, der kan benytte fotopapir. Blækprinteren kan producere forskellige dråbestørrelser, og derfor er nogle modeller især velegnet til tekstprint, men andre er mere ideelle til fotokopi. En ‘ulempe’ ved blækprinteren er, at den ikke printer lige så hurtigt som en laserprinter, hvilket kan være en fordel i særlige erhverv og situationer. Blækprinteren løber desuden ofte lidt hurtigere tør for blæk, og en lasertoner kan derfor holde en længere periode.

Du kan læse mere om laserprinteren her.