Leder du efter en ny computer til skolebrug? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Hos Dalgaard-IT har vi nemlig samlet et godt udvalg af bærbare skole computere, så du kan få det optimale ud af din ydeevne bag computerskærmen, og samtidig få den nemmest mulige skolegang uden computerproblemer.

Computerne vi har udvalgt til denne kategori er alle forholdsvis lette, så du nemt kan tage dem med rundt omkring, når du skal til og fra skole/studie. Selvom de er lette har de alle en vis kraft, så din nye skole bærbar kan køre alle dine programmer, som du har brug for på studiet – dette betyder, at du kan have alle dine filer, opgaver og programmer samlet på den!

Se vores udvalg af bærbare til skolebrug herunder.

Udsolgt
-15%
0 anmeldelser
Fra: ASUS
2.200,00  m/Moms
( 1.760,00  u/Moms )
2.600,00  m/Moms
Du sparer: 400,00
-10%
0 anmeldelser
1.700,00  m/Moms
( 1.700,00  u/Moms )
1.890,00  m/Moms
Du sparer: 190,00
0 anmeldelser
Fra: Acer
3.990,00  m/Moms
( 3.192,00  u/Moms )
-5%
0 anmeldelser
Fra: Dell
1.900,00  m/Moms
( 1.900,00  u/Moms )
1.990,00  m/Moms
Du sparer: 90,00
0 anmeldelser
2.600,00  m/Moms
( 2.080,00  u/Moms )

Skolecomputere i flere prisklasser

Gør dit skolearbejde og dine eksamener nemmere for dig selv allerede nu med en ny skole computer. Vores udvalg af bærbarer til skolebrug findes i flere forskellige prisklasser, så der er noget for enhver. Vi sørger desuden altid for gratis levering og garanti på dit køb hos os!

Er du på udkig efter en lidt kraftigere bærbar, kan du gå på udkig i vores udvalg af gamer bærbare og arbejdsbærbare - og tag også et kig på vores computertasker, der kan beskytte din nye computer til og fra skolen. Se hele vores udvalg nu, og find den bærbar, der passer bedst til dig og dine behov.

 

Hvordan skal du vælge din skole computer?

Når du skal finde den idéelle skole computer, så handler det i høj grad om at finde ud af, hvordan computeren skal bruges i dagligdagen. Er skole PC'en udelukkende tiltænkt studiebrug og ikke andet? I det tilfælde kan du slippe afsted med en mindre pris, da du ikke behøver at have fokus på tunge grafikkort eller CPU'er, da det er begrænset, hvilke programmer, du har behov for at køre. Prisen bliver derfor også lidt lavere af samme årsag.

Hvis din skole computer derimod også skal bruges til 'almindelig' hverdagsbrug, så er det her, du skal begynde at overveje hvor meget du har behov for. Har du behov for ekstra ram? En større CPU? Hvis du gerne vil kunne game på den, så skal du også op i et større grafikkort. Du skal også holde i mente, at skole computeren vil være en computer, du ofte fragter frem og tilbage, så det er også vigtigt ikke at vælge en PC, som er for stor og tung.