Mobil og fleksibel bærbar gamer løsning

En gamer bærbar er det perfekte valg til gamere, der sætter pris på en mere fleksibel løsning. I modsætning til stationære gamer computere er laptoppen en mere mobil løsning, som ikke kræver særlig meget setup. Den er nem at bruge, lige når du har lyst og behov for det - uanset om du gamer rigtig meget eller knap så meget. Du behøver ikke altid den helt store stationære computer for at få den bedste spiloplevelse!    

Hos Dalgaard-it kan du købe forskellige gamer bærbare fra mange af de kendte producenter – se hele udvalget nu og start din nye gamer oplevelse med det samme!

Er du i stedet på udkig efter en bærbar til skolebrug? Så gå endelig på udkig i vores udvalg af skole computere.  

0 anmeldelser
8.990,00  m/Moms
( 7.192,00  u/Moms )

Få en gamer bærbar, der passer til dine behov

Når du skal vælge din nye gamer bærbar, så bør du overveje, hvor meget du forventer at bruge den, samt hvilket behov, du har. Er du på udkig efter maksimum ydeevne? Vil du kunne sætte grafik indstillingerne i dine spil til ultra niveau, eller er du tilfreds med høj?

Der er især visse ting, som du skal vægte højt, når du skal vælge din nye gamer laptop. Generelt set bør du altid have disse ting i mente:

  • Processoren. Din gamer bærbars processor skal helst være både god og hurtig, så den altid kan følge med og du kan undgå lag - også på de større, nyere og mere krævende spil.
  • Grafikkortet. Grafikkortet har, ligesom processoren, stor betydning for din gaming oplevelse, da dette er med til at sikre, at spillet kommer til at stå mere klart - og samtidig sørge for at din FPS (Fames per Second) er så høj som muligt.
  • Antallet af RAM. Jo flere RAM din gamer bærbar har, desto bedre, da det bl.a. hjælper til at undgå lag i dine spil.
  • Kølesystemet. Jo mere high-end, din gamer bærbar er, jo varmere kan den blive når den stresses med store spil. Derfor er det vigtigt at kølesystemet kan holde laptoppen kølig, så den altid kan køre på maks ydeevne uden problemer.