Officepakkerne fra Microsoft er kendt hos alle, og især programnavne som Word, Excel, Powerpoint og Outlook bruges af langt de fleste i skoler og på kontorer. I udvalget her på siden finder du blandt andet også varianten, der er særligt egnet til studerende. Du kan også shoppe vores Windows Styresystemer her eller vores generelle side for softwares her. Uanset hvilken type pakke du har behov for, så er vi sikre på, at en af vores passer til dine behov.

Hos os kan du bl.a. erhverve følgende Office programmer enkeltvis:

Word – Med dette populære tekstbehandlingsprogram kan du hurtigt skrive og redigere alle slags tekster; uanset om det er forretningskorrespondancen, professionelle afhandlinger eller rapporter med grafikker og tabeller.

Excel – Med dette program til regneark kan du oprette tabeller og præsentere dine data i diagrammer. Brug Excel til professionel indsamling og visualisering af data og til opstilling af husholdningsbudgettet.

PowerPoint – Til nem oprettelse af professionelle præsentationer. Du får diverse skabeloner og layouts til rådighed og vil kunne skabe attraktive resultater, selv uden forudgående viden.

OneNote – Saml noter, fotos, skitser og links i din digitale notesbog og hav dem altid ved hånden.

Outlook – Få styr på det allervigtigste og administrer din e-mail indbakke samt dine kontakter og deadlines centralt i et program. 

Access – Opret databaser med Acces og indtast dine data effektivt. De mange medfølgende skabeloner hjælper dig i effektivt at administrere og evaluere data.

Publisher – Har du regelmæssigt brug for professionelle publikationer, men vil gerne fremstiller dem internt? Med Publisher er det intet problem! Fremstil fx flyers, brochurer, visitkort eller nyhedsbreve.

Project – Planlæg og overvåg dit projekt og få overblik over aktuelle ændringer og nøgletal.

Visio – Præsenter komplekse informationer i diagrammer og indarbejd dem i præsentationer og publikationer.

Vælg den eller de Microsoft Office programmer, som passer bedst til dine behov. Enkeltkøb er især relevant, hvis du allerede har nogle Microsoft Office programmer installeret. Fx når du allerede har erhvervet en Office-pakke og mangler blot nogle bestemte komponenter, som ikke fulgte med. På den måde kan du helt enkelt udvide din pakke med de respektive Office programmer eller simpelthen få det ønskede program for at kunne arbejde effektivt. Det kan betale sig at tænke over at købe programmerne hver for sig: MS Office programmer Visio og Project kan alligevel kun købes enkeltvis.

0 anmeldelser
1.290,00  m/Moms
( 1.032,00  u/Moms )
0 anmeldelser
899,00  m/Moms
( 719,20  u/Moms )
0 anmeldelser
499,00  m/Moms
( 399,20  u/Moms )

Hvad er Microsoft Office?

Microsoft Office er en kontorpakke, der er lavet af Microsoft. Pakkerne er både lavet, så de passer til Windows og Mac OS. Officepakken fra Microsoft er en den mest benyttede kontorpakke og bruges i høj grad både af virksomheder og privatpersoner. Officepakken er desuden et engangsbeløb, hvor du får en komplet pakke med programmer. Den almindelige pakke kan installeres på en computer, da der vanligvis medfølger én enkelt licens. De findes dog i forskellige udgaver, og du kan vælge mellem dem alt efter hvilke programmer du har behov for.  

Fordele ved Microsoft Office Pakken

Som sagt er Officepakken nok en af de mest anerkendte officepakker på markedet, og det bliver også brugt af en stor andel af forbrugere verden over. Microsoft Office tilbyder forbrugeren en komplet pakke af programmer, der både kan benyttes til tekstredigering, præsentationer og regnskaber. Nogle af de klare fordele ved Officepakken er, at den er meget brugervenlig og kan benyttes i både professionelle og private anliggender. Desuden er den nem at installere på både PC og Mac, og du kan derfor trygt begive dig ud i købet af en licens. Sidst er det selvfølgelig også en fordel, at du har alle dine forskellige programmer samlet fra en producent, da designs med mere har en rød tråd og du derfor nemt kan benytte programmerne.