Officepakkerne fra Microsoft er kendt hos alle, og især programnavne som Word, Excel, Powerpoint og Outlook bruges af langt de fleste i skoler og på kontorer. I udvalget her på siden finder du blandt andet også varianten, der er særligt egnet til studerende. Du kan også shoppe vores Windows Styresystemer her eller vores generelle side for softwares her. Uanset hvilken type pakke du har behov for, så er vi sikre på, at en af vores passer til dine behov.

Hvad er Microsoft Office?

Microsoft Office er en kontorpakke, der er lavet af Microsoft. Pakkerne er både lavet, så de passer til Windows og Mac OS. Officepakken fra Microsoft er en den mest benyttede kontorpakke og bruges i høj grad både af virksomheder og privatpersoner. Officepakken er desuden et engangsbeløb, hvor du får en komplet pakke med programmer. Den almindelige pakke kan installeres på en computer, da der vanligvis medfølger én enkelt licens. De findes dog i forskellige udgaver, og du kan vælge mellem dem alt efter hvilke programmer du har behov for.  

Fordele ved Microsoft Office Pakken

Som sagt er Officepakken nok en af de mest anerkendte officepakker på markedet, og det bliver også brugt af en stor andel af forbrugere verden over. Microsoft Office tilbyder forbrugeren en komplet pakke af programmer, der både kan benyttes til tekstredigering, præsentationer og regnskaber. Nogle af de klare fordele ved Officepakken er, at den er meget brugervenlig og kan benyttes i både professionelle og private anliggender. Desuden er den nem at installere på både PC og Mac, og du kan derfor trygt begive dig ud i købet af en licens. Sidst er det selvfølgelig også en fordel, at du har alle dine forskellige programmer samlet fra en producent, da designs med mere har en rød tråd og du derfor nemt kan benytte programmerne.