Beskyttelse af din computer er vigtig, så den kan holde så længe som muligt og fungere problemfrit, når du benytter den. For at undgå virusser kan du benytte antivirus softwares, som findes på denne side til en god pris. Vi forhandler mange forskellige varianter, og finder blandt andet følgende her i sortimentet: Norton Antivirus, Norton Internet Security, Bullguard Security og Kaspersky. Du kan desuden se hele sortimentet af software her

0 anmeldelser
275,00  m/Moms
( 220,00  u/Moms )
Udsolgt
0 anmeldelser
349,00  m/Moms
( 279,20  u/Moms )

I denne kategori findes mange af de populære valg indenfor antivirus software og sikkerhedsløsninger. Programmerne vi har udvalgt giver alle en meget effektiv beskyttelse mod både virus og malware, men de garanterer ikke mod spam og hackere. Du tænker måske “Hvad er Malware?” og det er meget simpelt en virus, som vi kalder det i hverdagen. 

Forskellige typer af virus og malware

Malware kan forekommer som mange forskellige varianter, der alle er programmer der skader dig eller din computer. Først og fremmest findes en almindelig computervirus. Denne type kan være svær at finde, da den normalt “gemmer” sig på computeren forklædt som et andet normalt program. Malware kan også forekomme som Spyware, der er en type, der simpelt overvåger dig og din adfærd online – deraf navnet. Vores antivirus sikrer dig også imod keylogger virus, der er en virus, der kan gemme alt du taster på dit tastatur, hvorved menneskerne bag kan gennemskue passwords med mere. Andre almindelige typer af virus er også orme, trojanske heste og falske mails.  

Hvad er antivirus?

Antivirus softwares, som findes på denne side, er programmer, der er specielt designet og udviklet til at holde virusfra din computer, så du kan færdes på den uden at bekymre dig for, at andre hacker dig eller får fat i dine informationer. Alt i alt er det en generel beskyttelse af dig og din computer.