Find en ny stationær computer her, som er ideel til almindelig hjemmebrug eller brug den som arbejdscomputer. Hvis du står og skal udskifte din stationære hjemmecomputer, så kan du finde et godt udvalg at vælge imellem på denne side, og bestemt finde en model, som du kan få glæde af. Prisklasserne varierer og vi har derfor et bredt udvalg, hvor alle kan være med og finde noget, der passer til deres behov – du kan også finde en computer til dine. Vi har samlet det bedste udvalg, så vi sikrer dig en ny computer af høj kvalitet, som kan holde dig mange år.

0 anmeldelser
2.990,00  m/Moms
( 2.392,00  u/Moms )
0 anmeldelser
5.700,00  m/Moms
( 4.560,00  u/Moms )
0 anmeldelser
25,00  m/Moms
( 20,00  u/Moms )
0 anmeldelser
6.990,00  m/Moms
( 5.592,00  u/Moms )

De stationære computere er fremstillet til forskellige behov og har derfor forskellige styrker. Du kan blandt andet finde modeller, der egner sig bedre til gaming end andre. Der kan læses meget mere om de diverse muligheder inde på de særskilte computerkategorier.  

Er dit budget ikke så stort, så kan du også tage et kig på vores refurbished computere, der er et billigere alternativ, da det er brugte computere, som er istandsatte, så de fremstår så nye som muligt. Vi har samme garanti og den fri fragt på disse computere også.

Udforsk mere af vores computerunivers – du kan også se vores bærbare computer, og modellerne herunder, der egner sig til gaming eller skole.