Blackview Airbuds 3

169,00  m/Moms
( 135,20  u/Moms )
495,00  m/Moms
Du sparer: 326,00
Model/varenr.: Airbuds3
Lager: På lager

AirBuds 3 vejer kun 3g hver, 40% lettere end gennemsnittet, for maksimal komfort. Det halve in-ear-design passer tæt i øret, leverer superluftpermeabilitet og falder aldrig ud. Du vil ikke mærke dine øretelefoner, men kun din musik.

Blackview AirBuds 3 leverer en brancheførende 5 timers lyttetid på en enkelt opladning, og det er nemt at oplade med en lommevenlig opladningskasse. 

Springet fra Bluetooth 5.0 til 5.1 leverer 30 % hurtigere tilslutnings- og transmissionshastighed, længere forbindelsesafstand og lavere strømforbrug. Det garanterer således en forbedret lytteoplevelse.

Airbuds 3 producere fyldig bas og klar lyd med en masse tekstur og detaljer. Kombineret med DSP-støjreduktionsteknologi leverer den krystalklare telefonopkald.

AirBuds 3-kabinettet anvender avanceret Hall-switch - enten venstre eller højre øretelefon opretter forbindelse til enheden uafhængigt, og straks tages den ud af sagen. Efter en simpel opsætning med et enkelt tryk er Blackview AirBuds 3 automatisk slået til. At bruge dem er lige så nemt.

AirBuds 3 er modstandsdygtige over for sved, vand. Du kan bruge dem, mens du løber en løbetur eller deltager i en intens træningssession og ikke behøver at bekymre dig om sved, der forstyrrer lydkvaliteten. 

Stemmeassistenten kan aktiveres ved blot at røre ved en af øreproppen i 2 sekunder. Derefter er din stemmeassistent klar, når du ringer, så du kan styre din telefon uden at løfte en finger. Afspil musikken, eller administrer opkaldet, mens du er på farten.

Vægt: 0,2 kg
Farve White
Standby 50 Hours
Connection Bluetooth A2DP1.3
Bluetooth version V5.1
Support profile A2DP1.3 - AVRCP1.5 - HFP1.6 SPP
Charging Case Dimensions 51.7*46.7*21.7mm
Music 5 Hours
Batteri Life Standby Time 50 Hours, Playtime 5 Hours
Batteri Lithium polymer battery
Tilkøb
spacer