Find den rette GPS sporingsenhed, der er baseret på GSM/GPRS og GPS netværk – vi har mange forskellige varianter. Du kan lokalisere og overvåge via SMS eller GPRS alt efter specifikke ønsker. GPSerne passer til både biler, lastbiler, mc, både og alt andet indenfor køretøjer! 

Vi har også et stort udvalg af netværksovervågning, som du kan fastmontere.

Udsolgt
-6%
0 anmeldelser
750,00  m/Moms
( 600,00  u/Moms )
795,00  m/Moms
Du sparer: 45,00
0 anmeldelser
1.099,00  m/Moms
( 879,20  u/Moms )
0 anmeldelser
599,00  m/Moms
( 479,20  u/Moms )

En GPS Tracker til Bilen kan være en fordel for mange. Desuden kan det fungere godt for virksomheder, der har mange køretøjer i spil på en gang. En GPS tracker med batteri kan alle montere, og de kan monteres alle steder. Den kraftige magnet gør, at den kan gemmes utallige steder, hvis dette ønskes. Vores GPS-trackere er velegnet til at tracke biler, både, mc, kufferter og meget andet. Når trackeren skal lades op får man en sms med batteriinfo, så din tracker aldrig løber helt tør for strøm, når du skal bruge den.

Hvad er en GPS Sporingsenhed?

En GPS Tracking sporer en enhed og sender oplysninger om den givne lokation på enheden til et givent device. Nøjagtigheden på disse ligger ofte på et sted mellem 5-10 meter. GPS står for Global Positioning System.