Blackview X1 Smartwatch

299,00  m/Moms
( 239,20  u/Moms )
675,00  m/Moms
Du sparer: 376,00


-----------------------------------------

 

Har du spørgsmål til dette produkt ?

Model/varenr.: BVX1
Lager: På lager

Sprog manuel samt software er på engelsk.

Vægt: 0,3 kg


Vandresistent smartwatch af høj kvalitet i et stilfuldt og innovativt design med HD-farveskærm i 3D og hærdet glas. Uret er i børstet stål, og remmen er i TPU-materiale med en mat anti-sved overflade, som gør uret mere komfortabelt at have på.

BV X1 er til dig, der ønsker et ur til alle aspekter af hverdagen – både på job og i fritiden med sportsaktiviteter. X1 har fire urskiver at vælge imellem og utallige funktioner som ni sportsindstillinger, så du kan tracke dine træningsdata, 24 timers uafbrudt måling af hjertefrekvens samt opkalds- og SMS-notifikationer, så du aldrig misser et vigtigt opkald eller besked.

Og så skal du aldrig mere bekymre dig om at løbe tør for strøm! For X1 har en revolutionerende batterilevetid på 10 dage.

Skærm

3D curved glass, Anti-sweat treatment, Corning Gorilla Glass 3, Touch screen

Farve

Black

Vægt

40g (ex. strap)

ROM(MB)

64

Features

24-hour real-time heart rate monitoring, 4 dials & free switching, 5ATM Waterproof, 8 Languages support, 9 Sport modes, Bluetooth, Call & SNS vibration reminder, sedentary reminder & abnormal heart rate reminder, Notification reminder (IOS/Android), Pedometer, Stopwatch, countdown, music control, APP download QR code, wrist raise wake screen & brightness adjustment

Processor

Nodic nRF52832

Batteri

10 days usage time, 30 days standby time, Lithium polymer battery

Tilkøb