Lenovo L450 I5 8GB 240GB Win 10 PRO refurb grade A

2.290,00  m/Moms
( 1.832,00  u/Moms )


-----------------------------------------

 

Har du spørgsmål til dette produkt ?

Model/varenr.: L450
Lager: 1 stk tilbage på lager

Lenovo Thinkpad L450 er et solidt startpunkt for dig der overvejer at skifte den billige plastik model du har kendt i mange år ud med en kraftigere, erhvervsorienteret bæbar computer. En Refurbished L450 giver dig netop muligheden uanset om du ser privat, ellers erhverskunde for at få en bid af den gode Lenovo kvalitet som Thinkpad serien er synonym med, og så til en billig pris. L-Modellerne er ThinkPad seriens medium modeller og ligger sig imellem de overlegne T-modeller og den mere prisbevidste E-serie. Ift. tidligere modeller i serien er 450 modellen bland andet tyndere, og har kastet det optiske drev fra sig.

Netop valget om at fjerne det optiske drev, gør at maskinen kan nå en tyndere størrelse hvor også vægten har kunnet tage et hak nedad som følge. Det betyder at maskinen stadig kan holde sig på lige omkring 2kg mens den bibeholder en lang række brugbare tilslutninger. Disse inkluderer blandt andet 3 USB.30 porte, en mini-displayport, Lan, VGA og Jackstik. Du har derfor rig mulighed for at få en genbrugt Laptop fra et kvalitetsbevidst mærke der passer til ethvert miljø, og langt de flestes pengepung.

Hvad ender ThinkPad L450 maskinen så med at tilbyde dig alt i alt? Den tilbyder en maskine der har mere end nok processor kraft til de daglige opgaver. Den har en god og effektivt køling der gør at den holder sig både kølig og stille selv under længere brug. Dertil får du det klassiske Lenovo Thinkpad tastatur og et tidsløst sort design. En genbrugt L450 er en maskine du derfor sagtens kan sætte din lid til uanset om du skal kunne klare de daglige kontor opgaver, eller den store aflevering er ved at snige sig ind.

Skærmstørrelse: 10"-14"
Processor: I5 processor
Grafikkort: Intel HD Graphics
Ram: 2 X 4
Vægt: 2 kg

Grade A

Modelnavn ThinkPad L450
Skærmstørrelse 14"
Processor i5-5300U
Hastighed op til 2,9GHz
Harddisk størrelse 240 GB SSD
RAM størrelse 8GB
Grafikkort Intel HD Graphics 5500
Producent Lenovo
Windows 10 Pro 21H1

Tilkøb