Norton 360 1 X bruger - 10 GB Backup. Sendes pr. mail

299,00  m/Moms
( 239,20  u/Moms )
Model/varenr.: NortonSecurity
Lager: 5 stk tilbage på lager

Norton Security kombinerer fremragende beskyttelse imod virus og malware med et brugervenlig interface. Antivirus-teknologien i Norton Security er anerkendt og rangerer altid i top-5 i diverse, uafhængige test. Når virusscanninger afvikles bliver systemydelsen reduceret en smule, men kører ellers tilbagetrukket i baggrunden Windows uden at forstyrre dit arbejde.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 1 år

Platform: Windows, Mac, iOS, Android

Med Norton 360 Standard får du en kompetent og samlet sikkerhedspakke til installation på enten Windows, Mac, iOS eller Android.

Antivirus
Antispyware
Antimalware
Ransomware-beskyttelse
Firewall (Windows og Mac)
Online backup på 10 GB
Kodeordshusker
Secure VPN (1 enhed)
SafeCam (Windows)


Funktionerne i Norton 360 Standard forklaret

Norton 360 har et meget effektivt antivirus og antimalware sikkerhedsniveau som hele tiden overvåger din computer, filer og programmer. Alt mistænkelig adfærd eller forsøg på adgang til din enhed bliver nøje gransket og blokeret ved den mindste tvivl.

På enheder med Windows eller Mac får du en stærk firewall som arbejder helt lydløst i baggrunden og blokerer alle angreb fra hackere eller installerede programmer som forsøger at snige skadelige filer ind på din enhed. Denne firewall overvåger alt datatrafik til og fra din enhed og blokerer alt som er mistænkeligt.

Til sikkerhedskopiering og backup af din data stiller Norton 360 i alt 10 GB plads til rådighed online. Denne online backupplads er primært tiltænkt dine mest essentielle filer og data. Du kan nemt oprette en backup af udvalgte filer og på kort tid genskabe filer, hvis behovet opstår. Samtidigt har du altid adgang til dine filer, så længe du er på en enhed med internetadgang.

Hvis du ofte logger på konti og tjenester online vil du blive meget glad for Nortons kodeordshusker. Denne kodeordshusker hjælper dig med at skabe komplekse kodeord med ét enkelt klik og dernæst gemme dem i et krypteret cloud-baseret pengeskab. Du skal kun logge på din kodeordshusker og herfra kan du automatisk logge ind alle steder, så du slipper for at skrive kodeord ind hver gang og gemme dem i en notesblok eller usikkert Excel-ark.

Med til Norton 360 følger en Secure VPN som er tiltænkt online anonymitet og sikring af din enhed på offentlige netværk og Wi-Fi hotspots. Sidder du i en lufthavn eller på en café, så gå aldrig på internettet uden først at være tilkoblet en VPN. Alle usikre netværk er åbne for misbrug og afluring af din internettrafik, kodeord og e-mails. Med til Norton 360 følger en kraftig VPN med installation på 1 enhed.

SafeCam er en funktion til beskyttelse af dit webcam, så tredjepart kan spionere igennem din enheds webcam, bliver umuliggjort. Ofte vil cyberkriminelle bruge en enheds webcam til at spionere på brugeren til misbrug eller afpresning.


Denne udgave af Norton 360 kan installeres på 1 enhed med en VPN. Licensperioden er på 12 måneder. Der følger 10 GB til online backup.

Tilkøb
spacer